Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Szolgáltatásaink Szerkezetépítés
Az építkezés legfontosabb része a szerkezetépítés. Itt nem lehet hibázni, hiszen egy pontatlanul kimért, megépített szerkezet, egy hibás szigetelés, egy rosszul kialakított vasalás, egy kispórolt betonozás a későbbiek során igen komoly problémákat okozhat. Ezek javítása nem biztos, hogy egyáltalán lehetséges, ám ha mégis, akkor is többszörösére növelheti az építkezés költségeit. Ezt ugye senki sem szeretné?

Nemcsak szakképzett, precízen dolgozó munkatársaink, hanem gyors, pontos munkavégzésünk is rendelkezésedre áll, ha minket választasz!

Keress minket bátran, ha monolit vasbeton, illetve látszóbeton szerkezetek kivitelezéséhez van szükséged tapasztalt szakemberekre. Ezek a széles körben elterjedt betontechnológiák alkalmasak téráthidaló, közbenső, és felületképző szerkezetek készítéséhez. Az általunk kivitelezett szerkezetek minden esetben a statikai, méretpontossági, víz-, hő-, hangszigetelési, illetve tűzvédelmi, és fagyállósági követelmények betartásával készülnek.


Az általunk kivitelezett épületek között egyaránt találhatók lakóépületek és irodaházak, logisztikai központok, mezőgazdasági épületek, egészségügyi létesítmények és ipari épületek, illetve vasbeton műtárgyak (akna, támfal, medence).

Az építési technológiának megfelelő zsaluzást az alátámasztó állványzattal együtt, a vasszerelést és a betonozást is elkészítjük, valamint az utómunkákról is gondoskodunk. A kivitelezéskor szinte bármilyen forma, alakzat megvalósítását vállaljuk, hiszen nincs lehetetlen.
Válassz minket! Gyors kivitelezési határidővel, tapasztalt munkatársakkal, kiemelt referenciákkal és persze garanciával várunk!Ismerd meg legutóbbi munkáinkat!
 • Budapest - KEF Irodaház
  Munka tárgya: Budapest, Vágány u. 10-12. KEF Irányító és Logiszikai Központ szerkezetépítési munkái Kivitelezési idő: 2017.05.15. - 2018.02.25.
  tovább
 • Kecskemét - Fürdő
  Megbízó: MAHÍD 2000 Kft. Munka tárgya: Kecskemét, új versenyuszoda létesítése és élményfűrdő fejlesztés, monolit vasbeton szerkezetépítési munkák Kivitelezési idő: 2010.04.12. – 2011.08.31.
  tovább
 • Dunaújváros - Dunafin szennyvíztelep
  Megbízó: Strabag-MMl Kft. Munka tárgya: Dunafin Kft. szennyvíztisztító telep műtárgyak-, és kezelőépület vasbeton szerkezetépítés (Dunaújváros, Papírgyári út 42-46.) Kivitelezési idő: 2016.12.09. – 2017.10.02.
  tovább


A SH-BAU Mérnöki Kft. Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a SH-BAU Mérnöki Kft. Csapata