Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Szolgáltatásaink Saját beruházás
A saját beruházású ingatlanok építése és értékesítése egy nagyon izgalmas dolog, hiszen mint tudjuk, az ingatlan az egyik legjobb befektetés. Ám ne felejtsük el ahhoz, hogy egy üres telken egy modern ház felépüljön, rengeteg szakemberre, szabályok betartására, papírmunkára, kivitelezési tervekre, alappillérek lerakására, és persze időre van szükség. Mi szaktudásunkat és tapasztalatunkat nemcsak a szerkezetépítésben, hanem a saját beruházású ingatlanok építésében és persze jövőbeni értékesítésében is kamatoztatni szeretnénk.

Hogy ez mit is takar? Veszünk egy üres telket, persze nem mindegy, hogy hol, de a jó környék kiválasztása nekünk is roppant fontos, így nem kell aggódni, ezzel biztos nem lesz gond.

Ezután megtervezzük, hogy mit is szeretnénk ezen a telken látni. Amint az alaptervek megvannak, indulhat a kivitelezés. Garanciával, minőségi kivitelezéssel, képzett szakemberekkel és persze referenciával vállaljuk társasházak teljes körű kivitelezését, tervezéstől a kulcsátadásig.


Önmagunkkal és partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelmények a megbízhatóság, minőség és a határidők pontos betartása, mivel ezek elengedhetetlen feltételek a leendő vásárló bizalmának elnyeréséhez. Garanciát pedig csak abban az esetben tudunk vállalni, ha mi is a legjobb minőségű anyagokkal és persze a legtapasztaltabb szakemberekkel dolgozunk együtt.

Kapacitásunk és lehetőségeink magas szintű kihasználása, az új technológiák szem előtt tartása, valamint a hosszútávra tervezés alapvető szempont számunkra, így természetesen folyamatosan fejlődünk mi is, hogy mindig naprakész, kiváló minőségű és modern végeredményt hozhassunk létre! Ha azon gondolkozol, hogy befektetésként vagy saját részre újépítésű lakást vásárolnál, akkor érdeklődj nálunk folyamatban lévő saját beruházásainkról.
Keress fel minket és tájékoztatunk aktuális projektjeinkről!


A SH-BAU Mérnöki Kft. Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a SH-BAU Mérnöki Kft. Csapata