Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Szolgáltatásaink Lakberendezés
A lakberendezés komplex munkafolyamat. Mind a feladatokat, mind az azokat elvégző szakemberek összetételét tekintve. A végeredmény csak akkor tekinthető minden szempontból jónak, ha a megrendelő, a lakberendező és a kivitelező szakemberek folyamatos együttműködése és összedolgozása hozza azt létre, persze mindenki megelégedésére. Ha minket választasz, egy igazán komplex csomagot kapsz, amely révén a tervezéstől egészen a kivitelezésig melletted állunk, hogy a folyamat végén egy kerek, egész és persze szuper otthont kaphass!

Mi nem jövünk zavarba az egyedi és egyéni megoldásoktól, remekül eligazodunk a különböző stílusok kavalkádjában, jó rajzkészséggel és térlátással rendelkezünk, de még fontosabb hogy kiemelten figyelünk Rád, hiszen Veled és életviteleddel gondolatban azonosulva hamarabb rátalálunk a legmegfelelőbb megoldásokra.

Több éves tapasztalattal számos projekttel a hátunk mögött rutinosan állunk neki az új kihívásoknak. A kivitelezés előtt minden esetben pontos látványtervet készítünk a Számodra, hogy már a tervezés fázisában képet kapj arról, hogy milyen is lesz a végeredmény. A 3D-s tervek segítenek Neked, hogy könnyebben döntsd egy-egy helyzetben.


Manapság számtalan műszaki és design lehetőség akad a megálmodott tervek kivitelezésére. Mi pedig a technika modern vívmányait, és persze kiváló minőségű berendezési tárgyakat ajánlunk a Számodra, emellett nagy hangsúlyt fektetünk a mindennapi életben megélt funkcionalitásra, hiszen a valódi design a komfortos használat során teljesedik ki.

Nemcsak a tervezés, de a kivitelelés során is Veled leszünk, egyeztetünk a kivitelező szakemberekkel, hogy a tervek tökéletesen és pontosan keljenek létre! Egy kis idő, némi munka és így lesz az elképzelésedből a Te megvalósult otthonod.
Ha Te is szeretnél olyan otthonban élni, melyről mindig álmodtál, akkor ne habozz, keress minket még ma!


A SH-BAU Mérnöki Kft. Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a SH-BAU Mérnöki Kft. Csapata