Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Szolgáltatásaink
Alapelvünk nem más, mint a folyamatos fejlődés, a precizitás és persze a minőség. Ezen elvek alapján alakítottuk ki szolgáltatási kínálatunkat is, melynek fő pillére a szerkezetépítés, de értékesítünk saját beruházás keretén belül épített ingatlanokat, valamint vállalunk lakberendezési munkákat is. Legyen szó, ipari, mezőgazdasági épületekről vagy lakóingatlanokról tudásunk legjavát, munkatársaink szakmai tapasztalatát, partnereink megbízhatóságát és persze az évek során kialakított eszközparkunkat ajánljuk rendelkezésedre, ha minket választasz.

Görgess lejjebb és ismerkedj meg szolgáltatásainkkal, szerkezetépítés, saját beruházások és lakberendezés kategóriákban. Igyekeztünk bemutatni Neked az általunk végzett tevékenységeket érthető és mindent körülölelő, mégis tömör formában. De hogy minden részletre kitérő tájékoztatást kaphass, bátran keresd fel munkatársainkat, akik szívesen állnak a rendelkezésedre.1.
Szerkezetépítés
Sok éves tapasztalattal, szakképzett csapatunkkal, saját eszközökkel és anyagokkal állunk rendelkezésre komplett szerkezetépítési munkálatok során. Az alapozástól kezdve, a zsaluzatok, födémek, koszorúk készítésén át, állványozási munkákat, tetőszerkezeteket, monolit vasbeton épületek zsaluzási, betonacél szerelési és betonozási munkáit is precízen és pontosan végezzük el! Gondos helyszíni felmérés után, személyre szabott ajánlatot készítünk, mindezt természetesen versenyképes áron. Munkatársaink a legmodernebb építési technológiákkal, kitűnő minőségben, gyorsan és pontosan dolgoznak! Válassz minket Te is!

Tovább
2.
Lakberendezés
Szeretnél egy olyan otthonban élni, amelyről mindig is álmodtál? De elképzelésed sincs, hogy állj neki a megvalósításnak? Milyen anyagok, milyen berendezési tárgyak, milyen burkolatok azok, amelyek ízlésesek, harmonikusak, minőségiek és persze ár/érték arányban megfelelőek? Ne aggódj, mi segítünk! Sok éves lakberendezői tapasztalattal állunk a rendelkezésedre és legfőbb célunk, hogy mindenre kiterjedő összhangot hozzunk létre, melyet a te elképzeléseid alapján viszünk végig a tervezőasztaltól a valóságig. Hozzuk együtt létre az életmódodhoz, személyiségedhez és persze álmaidhoz igazodó otthont! Keress minket még ma!

Tovább
3.
Saját beruházás
Egyik izgalmas szolgáltatási águnk a saját beruházású ingatlanok tervezése, építése, értékesítése. Generálkivitelezést kizárólag saját tervezésű, kivitelezésű ingatlanoknál végzünk, értékesítési céllal. Hogy miért a mi ingatlanjainkat válaszd? Legfontosabb alapelvünk a megbízhatóság, melyet önmagunkra és persze partnereinkre is érvényesnek tartunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőség, a funkcionalitás és a design ötvözésére! Igyekszünk, hogy kapacitásunk és lehetőségeink magas szinten kerüljenek kihasználásra ezért folyamatosan kutatjuk a legizgalmasabb lehetőségeket, ahol megvalósulhatnak az általunk megálmodott ingatlanok.

Tovább
Ismerd meg legutóbbi munkáinkat!
 • Drávafok - Csikesz Sándor Általános Iskola Tornaterem szerkezetépítése
  Megbízó: O és R Építőipari Kft. Munka leírása: Drávafok - Csikesz Sándor Általános Iskola Tornaterem szerkezetépítése Kivitelezési idő: 2021.08.09. - 2021.11.09.
  tovább
 • Mohács - Benzinkút Kezelőépület alapozási munkái
  Megbízó: SH-Kivitelező Kft. Munka leírása: Mohács - Benzinkút Kezelőépület alapozási munkái Kivitelezési idő: 2021.07.01. - 2021.11.30.
  tovább
 • Budapest – Heim Pál gyermekkórház
  Megbízó: Zeron Zrt. Munka tárgya: Budapest, Üllői út 86. Heim Pál Gyermekkórház „H” épületszárgy szerkezetépítési munkái Kivitelezési idő: 2018.06.22. - 2018.12.18.
  tovább


A SH-BAU Mérnöki Kft. Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a SH-BAU Mérnöki Kft. Csapata