Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Rólunk
Vállalkozásunkat 1995-ben hoztuk létre. Eleinte egyéni vállalkozási formában építészmérnöki tevékenységgel, azaz építészeti tervezéssel, építőipari kivitelezéssel és egyéb mérnöki szolgáltatás végzésével kezdtük tevekénységünket. 2002-re elértük azt a növekedési szintet, hogy az egyéni vállalkozási formát Korlátolt Felelősségű Társasággá tudtuk formálni, így SH-BAU Mérnöki Kft. néven működünk a mai napig is.

Fő profilunk a vasbeton szerkezetépítés, mely mellé az évek során több szolgáltatást is felvettünk, hogy még komplexebb végeredményt adhassunk megrendelőinknek. Saját beruházás keretein belül több társasházat is építettünk, melyeket sikeresen értékesítettünk.
Közel 20 éves szakmai tapasztalattal bátran kijelenthetjük, hogy munkáinkat vasbetonszerkezet építésben jártas, megbízható, magas minőséget nyújtó munkatársakkal, szakmailag kiemelkedő építésvezető kollégák irányításával végezzük.

Technikai hátterünket a 2011-ben épített irodánk és a hozzá tartozó 660 m2-es csarnokunk (Mohács Pécsi út 74.), autódaru, targonca, valamint saját gépjárműpark, jelentős DOKA zsalurendszer és homlokzatai állvány biztosítja. Munkáink során elsősorban különböző közösségi épületek (iskolák, uszodák, sportcsarnokok, irodaházak stb.), mezőgazdasági épületek (terménytárolók, gazdasági épületek, terménysilók stb.), ipari létesítmények ( pl. szennyvíztelepek, támfalak stb. ), társasházak szerkezetépítési munkálatait végezzük.

A vállalkozás növekedésének köszönhetően lehetőségünk nyílt létrehozni az SH-Plusz Kft.-t, amely Sombereken, egy természetközeli turisztikai szolgáltatással foglalkozik (horgásztó, rönkházas apartmanok, wellness, rendezvények), ez a Sombereki Horgásztó, amely az alábbi linken érhető el: www.somberekihorgaszto.hu

Tevékenységi körünket pár éve lakberendezési szolgáltatással is bővíteni tudtuk, így az ingatlanok valódi otthonná tételében is segíteni tudunk Ügyfeleinknek.

Sok éves szakmai tapasztalatunk, megbízható munkatársaink és megfelelő eszközparkunk segítségével precíz, pontos és gyors munkát végzünk! Keress minket akár még ma!

Mottónk: Építs, hogy több legyél...

Munkatársaink


Hojcska Róbert
Hojcska Róbert
fő-építésvezető
Márton Tamás
Márton Tamás
építésvezető
Milder Dávid
Milder Dávid
építésvezető
Somogyi Gábor
Somogyi Gábor
építésvezető
Berki István
Berki István
építésvezető
Szabó Krisztián
Szabó Krisztián
műszaki előkészítő
Bokodi Bernadett
Bokodi Bernadett
lakberendező
Molnár Györgyi
Molnár Györgyi
főkönyvelő
Eckertné Jasper Mónika
Eckertné Jasper Mónika
könyvelő


A SH-BAU Mérnöki Kft. Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a SH-BAU Mérnöki Kft. Csapata