Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Referenciáink
Büszkék vagyunk munkatársaink szakértelmére és imádjunk a munkánkat! A teljesség igénye nélkül összeválogattunk néhány olyan referencia munkát, melyet az elmúlt években adtunk át ügyfeleink részére. Görgess lejjebb és nézd meg a projectekről készült videókat, fotódokumentációkat. A tovább gombra kattintva részletes videós anyagokkal és a project leírásával is találkozhatsz. Kérdés esetén bátran fordulj hozzánk telefonos vagy elektronikus elérhetőségeink egyikén, melyet IDE kattintva érhetsz el. Amennyiben további referencia anyagot tekintenél meg kérjük, hogy kattints IDE és nézz körbe galériánkba. Bízunk benne, hogy Téged is hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetünk!
Budapest Olof Palme
Megbízó: Épkar Zrt. Munka tárgya: Budapest, Városliget Olof Palme ház rekonstrukciós munkáinál szerkezetépítési munkák. Kivitelezési idő: 2018.03.12. – 2018.12.18.
tovább
Dunaújváros - Dunafin szennyvíztelep
Megbízó: Strabag-MMl Kft. Munka tárgya: Dunafin Kft. szennyvíztisztító telep műtárgyak-, és kezelőépület vasbeton szerkezetépítés (Dunaújváros, Papírgyári út 42-46.) Kivitelezési idő: 2016.12.09. – 2017.10.02.
tovább
A SH-BAU Mérnöki Kft. Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a SH-BAU Mérnöki Kft. Csapata